Web
Analytics
"text": "#0f0", "border": "#0f0" } }, "content": { "message": "A&C hapjes deluxe maakt gebruik van Cookies.", "dismiss": "Sluit!", "link": "Meer weten" } })});
© Hapjes deluxe 2023
Hapjes deluxe

Info

Mooi samengesteld Italiaans buffet van koude en warme gerechten met salade en bijgerechten, dus bedoeld als complete maaltijd. Eventueel nog een dessert erbij en u heeft een volledig drie gangen diner. Dit buffet is te bestellen vanaf 10 personen en kost €32,00 p.p. Dit is inclusief suikerrietborden en bestek. Voor porseleinen borden €1,00 p.p. extra..
Italiaans buffet
Prijs per persoon € 32,00
Italiaans buffet

Italiaans buffet

Dit buffet bestaat uit: Koude (voor)gerechten: - Carpaccio met parmezaanse kaas en basilicumdres. - Salade frutti di mare (zeevruchtensalade). - Proscuitto di parma met verse meloen. - Vitello tonato (kalfsrosbief met tonijnmayonaise). - Taartje capresse (mozzarella, tomaat en basilicum). - Gemengde salade met rucola, zongedroogde tomaat en basilicumdressing. - Focaccia, ciabatta, pesto, aioli en tapenade. Warme (hoofd)gerechten: - Varkensoester met parmaham en salie jus. - Gamba’s in licht pikante vissaus. - Penne Pasta alfredo (aangemaakt met romige saus van truffel en hamblokjes). - Rozevalaardappels uit de oven met tijm.
Luxe catering voor iedereen… Sinds 2007.
Bel ons tel: 013-5714094
Catering
Desserts Desserts
© Hapjes deluxe 2023

Info

Mooi samengesteld Italiaans buffet van koude en warme gerechten met salade en bijgerechten, dus bedoeld als complete maaltijd. Eventueel nog een dessert erbij en u heeft een volledig drie gangen diner. Dit buffet is te bestellen vanaf 10 personen en kost €32,00 p.p. Dit is inclusief suikerrietborden en bestek. Voor porseleinen borden €1,00 p.p. extra..
Italiaans buffet Desserts
Prijs per persoon € 32,00
Italiaans buffet

Italiaans buffet

Dit buffet bestaat uit: Koude (voor)gerechten: - Carpaccio met parmezaanse kaas en basilicumdres. - Salade frutti di mare (zeevruchtensalade). - Proscuitto di parma met verse meloen. - Vitello tonato (kalfsrosbief met tonijnmayonaise). - Taartje capresse (mozzarella, tomaat en basilicum). - Gemengde salade met rucola, zongedroogde tomaat en basilicumdressing. - Focaccia, ciabatta, pesto, aioli en tapenade. Warme (hoofd)gerechten: - Varkensoester met parmaham en salie jus. - Gamba’s in licht pikante vissaus. - Penne Pasta alfredo (aangemaakt met romige saus van truffel en hamblokjes). - Rozevalaardappels uit de oven met tijm.
Desserts Desserts
Hapjes deluxe
Luxe catering voor iedereen...
Catering